Contacteer ons
09 277 01 79
Uw schitterende wanden en plafonds starten bij ons bedrijf.

Onze minutieuze gyprocwerken voor egale wanden en plafonds.

Wenst u schitterend egale wanden en plafonds voor uw woning? Verwacht u een minutieuze afwerking tegen een betaalbare prijs? Reken dan op de ervaring van ons bedrijf voor degelijke gyprocwerken.

Vakkundige plaatsing en bepleistering

Onze professionele medewerkers zorgen in geen tijd voor het plaatsen en bepleisteren van uw valse wanden en plafonds. Dankzij de flexibiliteit van gyproc, bent u zelfs in vochtige ruimtes zeker van duurzame resultaten.

We werken steeds met het tweelaagssysteem, zodat u zeker bent van een solide bepleistering. Uw gyprocwerken nabij Lokeren worden afgewerkt met kwalitatief materiaal van onze toonaangevende leveranciers.

Offerte wordt ter plaatse opgemaakt

Heeft u interesse in prachtige valse wanden en plafonds, maar wil u zeker zijn van een betaalbare service? Dan kan u ons steeds vrijblijvend contacteren. We zijn continu beschikbaar via telefoon of deze website.

Onze ervaren zaakvoerder komt zo snel mogelijk naar u toe in de omgeving van Lokeren om een gunstige offerte op te stellen. Bovendien blijft hij nauw betrokken bij elke klus, zodat u zeker bent van een snelle en secure afwerking. We garanderen steeds schildersklaar gyprocwerk.

Contacteer ons meteen voor gyprocwerken regio Lokeren als u wilt genieten van ons vakwerk. Wij zijn actief in regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Antwerpen.

Algemene pleisterwerken Luc Keppens
Contacteer ons!
09 277 01 79